på Primstaven : AVLYST – Ny dato kommer

  forfatter Ingrid Storholmen  
Vi ønsker velkommen til boksamtale mellom Ingrid Storholmen og Anne-Ruth Jangaard denne lørdagen! Ingrid har høstet strålende kritikker for sin nyeste roman Støvberar. Hun debuterte i 2001 med diktsamlinga Krypskyttarloven og har for sitt samlede forfatterskap blitt tildelt Sultprisen 2010, Bokhandlernes forfatterstipend 2010, Ole-Vig prisen 2010, Tanums kvinnestipend 2011 og Verdal kommunes kulturpris i 2018.
I samtale med Anne-Ruth Jangaard, deler hun tekst og refleksjoner med oss. Hva får jordmor Ingeborg til å reise til India som misjonær? Og hva skjer når hun år etter år kjemper for å hjelpe, og kjemper med troen både på kallet, seg selv og Gud? Og finnes det kjærlighet nok i til å bære alt dette?
I sin nye roman tar forfatter Ingrid Storholmen oss med dypt inn i misjonær Ingeborgs verden. Vi er med på hennes møte med en fremmed kultur og en virkelighet der kallet skal realiseres. Tro og kjærlighet står sentralt, og gjennom Ingeborg trekkes vi inn i refleksjoner om disse store spørsmålene. Hør NRK boks intervju med forfatteren om boka her: Ingrid Storholmen om tro og kjærlighet.
(foto Merete Haseth)
Velkommen!

Billetter kjøpes på hoopla.no